Професор Герджиков, чудя ви се на акъла! И Аристотел също!

NetNews

Току-що за първи път чух и видях проф. Герджиков да си отваря устата… Чудесно е, че ГРОБ изкараха нещо по-различно от вързано магаре или Цецка Цачев, което е горе-долу същото.

Най-после разбраха, че нацията повече няма да търпи да я унижават с полуграмотни калинки и нищожества. Мобилизират се. Но няма за кога.Всичко, което се докосне до ГРОБ е вече лекьосано. И вмирисано. На корупция, простотия, нагли кражби, неграмотност. Смърди! На българоненавистна мафиотска помия. Овъргаляна в пачки и кюлчета.

Разговарял бил с десни приятели, щял да обединява нацията… Нацията вече се обедини! Леви и десни, млади и стари, бедни и не толкова, градски и извънградски, студенти и работещи, българи у нас и по света се обединиха! Излязоха на площада и извикаха: Мутри, вън!

А президентът, който можеше да си трае и да не си отваря излишни ядове, излезе на площада и застана на страната на народа си. Това е истинският обединител! И всеки, който твърди обратното ни мисли за идиоти.

Разбирам защо платените нищожества го правят. Те нямат друг избор. Но вие, професор Герджиков… чудя ви се на акъла! И Аристотел също!

От страницата на авторката

Материалът Професор Герджиков, чудя ви се на акъла! И Аристотел също! е публикуван за пръв път на e-vestnik.bg.

Източник e-vestnik.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борис Панкин пред ФАКТИ: Не съм скандален, а специален

– От години сте преподавател в Американския колеж. Какво е предизвикателството да работите с деца, и какво е с професионални артисти? – Повече от 15 години съм преподавател в Американския колеж в София. Тогава поставих "Ах тази джаз" в Народния театър. Явих се на два конкурса и бях избран за […]