Проф. Витанов: Тези, които ме хейтят се хващат на гола кука

NetNews

Починалите досега за октомври 2021 са 2.11 пъти повече отколкото починалите за целия октомври 2020 от коронавиусна инфекция. Това написа в социалните мрежи математикът на бившия НОЩ проф. Николай Витанов.

По думите му развитието на четвъртата вълна е според очакваният му – оформяне на вторичен пик на вълната и висока смъртност.

Той отказва да коментира смъртността от COVID-19. Ето какво още написа той:

"Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на пандемията COVID-19 за 12 октомври 2021 г.

Тази информация е за хората, които искат да знаят какво очаквам, че ще се случи с пандeмията в близките дни.

Информацията е такава, каквато излиза от компютрите. Добро или лошо, това излиза, това ви пиша.

Развитието е според очакванията. Очакванията са: оформяне на вторичен пик на вълната и висока смъртност.

За смъртността – никакъв коментар, просто числа за информация:

– починали в края на септември 2021 – 20882

– починали до днес – 21813

– починали октомври 2020 (за целия месец) – 441

– починали за октомври 2021 – 931 (за 11 дни)

Починалите досега за октомври 2021 са 2.11 пъти повече отколкото починалите за целия октомври 2020.

Никакъв коментар. Изводите си ги правете сами, кой каквито иска да си ги прави. Налице е интересно явление, което затвърждава убеждението да не казвам никакви числа по публичните комуникационни канали.

Вчера бях в Bulgaria on Air вечерта и казах на водещия да не се учудва, ако днес броят на регистрираните случаи е повече от 3000. След около час започна ревът по форумите от страна на хейтърите с нежни души, които пак се почувстваха уплашени, заплашени и какво ли не. Към полунощ ревът и воят бяха вече забележителни. Тогава излязоха числата в информационния портал и се видя, че случаите наистина и като бе предсказано, са над 3000. Ревът…..не спря. Всеки нормален човек би си затворил устата – когато фактите говорят и боговете мълчат. Не обаче и тези хора. Разбирам ги – теорийките, с които оправдават поведението си, отидоха в тоалетната. Ловиха ги на гола кука, че видите ли, имаме групов имунитет и никаква четвърта вълна няма да има и че Витанов говори глупости. И те кълвяха. Ловиха ги на гола кука, че никакъв вторичен пик няма да има и те пак кълваха. И за колко още неща ги ловиха на гола кука и те кълвяха. Защо го повтарям това за голата кука – защото опитните риболовци знаят каква е вероятността риба да клъвне на гола кука.

Затова – не се оставяйте да ви ловят на гола кука, не кълвете, пазете се. Като оставим настрани душата, застрахователната стойност на човешкото тяло е над 10 милиона евро. Не слушайте "юнаци" които ви съветват да повреждате тази скъпоценна система, пазете си я. Корона-вирусът не е обикновено грипче, той е опасен. Не се паникьосвайте и се пазете.

И помнете това за голата кука, защото, когато вълната отмине, всички теорийки, които изтекоха в тоалетната, ще ви бъдат извадени пак, ще бъдат увити в целофан и ще ви бъдат отново продавани за шоколад. Не е шоколад това в целофана, въпреки, че е кафяво. Не кълвете на гола кука, пазете се! Не се паникьосвайте, но се пазете!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кирил Петков за гражданство: Дали ще се извиня? Аз вярвам, че това, което направих е правилно

Конституционният съд отказа да изслуша Кирил Петков по делото дали е назначен за служебен министър на икономиката в противоречие с Конституцията. Съдът отказа и искането му за събиране на още доказателства. „Може би не се чувствам най-комфортно, че не можах да изложа моята гледна точка пред КС, защото мисля, че […]