Проф. Евгений Дайнов: Консултациите преди третия мандат са добър ход на президента

NetNews

„Консултациите с парламентарните партии преди връчването на третия мандат са добър ход на президента. Така ще забави максимално, за да не се стоварят изборите, докато хората още са по плажовете и не са готови за сериозни размисли“.

Това каза пред БНР политологът проф. Евгений Дайнов.

„Предлагам да напуснем илюзорния разговор, че в България много малко хора ходят да гласуват. Това не е вярно, защото е спрямо официалните данни, че повече от 6,5 милиона души са гласоподавателите. Дори т.нар. „ниско гласуване“ на последните избори беше малко над половината от реално живеещите хора в страната“, коментира политологът.

Според него хората са видели ползи от управлението на правителството на Кирил Петков и партиите от тази коалиция могат да изградят кампанията си в контекста на започнатото:

„Ние почнахме, вече има реални резултати, дайте да довършим. Това би била добра кампания, защото за 6 месеца наистина много неща се свършиха, не останахме само с празни приказки“.

По думите му предизборна коалиция между ПП и ДБ има големи възможности да се окаже успешна, точно под мотото „Ние почнахме, дайте да довършим“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Защо Том Круз е толкова влюбен във Великобритания?

Той се е превърнал в нещо толкова обичайно за британското лято, колкото и ягодите и сметаната, както и гръмотевичните дъждовни бури през лятото. Където и да погледнете, Том Круз и неговата усмивка за милиони долари са навсякъде из Обединеното кралство сега, пише БГНЕС. От празненствата по случай платинения юбилей на […]