Проф. Кантанджиев: Не се интересувам от политика, няма да ставам президент

NetNews

"Категорично няма нищо вярно в това. Никой не е говорил с мен за подобно нещо. Нито от ГЕРБ, нито от която и да било друга партия".

Така проф. Тодор Кантарджиев коментира пред Блиц възможността да бъде кандидат за президент на ГЕРБ на предстоящите избори за държавен глава.

"Чист слух. Няма нищо вярно в него. Не ламтя за политическа кариера. Не искам и не са говорили с мен за това да бъда кандидат за президент", допълва пенсионираният бивш шеф на Националния център по заразни и паразитни болести.

Според него има много по-важни неща, с които да се занимаваме на този етап от президентските избори – и дава за пример овладяването на разпространените на коронавируса у нас.

Проф. Кантарджиев заявява, че не се интересува от политика и не може да прогнозира резултата от парламентарните избори в неделя.

"Други неща са много по-важни – животът и здравето на хората", отсича професорът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Големината на зениците издава интелигентността ни

По зениците на очите можем да съдим за много неща. Те не просто се нагаждат към светлинните условия, а и се променят в зависимост от емоционалното ни състояние. Когато сме особено раздразнени или стресирани, когато изпитваме отвращение, погнуса или страх, те се разширяват. Този процес се направлява от ириса на […]