Проф. Костадин Ангелов: Много ниско ниво! Много ниска култура! Много глупаво!

NetNews

"Държавна институция се ползва за частен интерес! Една институция стана мегафон за саморазправа с политически опоненти! Ето така министерството на здравеопазването днес се превърна в пропагандна машина".

Това написа в личния си Фейсбук профил бившият здравен министър от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов. "Изключително нахално е да използваш твоя сайт, който сега е в ръцете на бизнес партньора ти, за да влизаш в обяснителен режим. Да промотираш твоя сайт от страницата на министерство, което не е твое притежание, е низко и страхливо. Ръководиш тази институция временно и по всичко личи, че скоро ще я напуснеш. Пресцентърът на министерството се използва, за да дава информация на хората, а не за личен информационен канал. Много ниско ниво! Много ниска култура! Много глупаво! Малко детайли: Споделената публикация е от сайта на НПО-то, чиито ръководител беше Стойчо Кацаров преди да стане служебен министър. Днес НПО-то се ръководи от Николай Болтаджиев – бивш шеф на Сдружението на частните болници. Болтаджиев е дългогодишен партньор на Кацаров в редица техни инициативи за допълнително финансиране на частните болници с държавни пари. Съпругата на Болтаджиев пък е назначена в министерството на здравеопазването от Кацаров. Всичко е точно. Смелост без край!", написа още проф. Ангелов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Чочев: Мисля, че бъдещето е светло

Халфът на националния ни отбор Ивайло Чочев беше много щастлив след успеха с 1:0 над Литва. Полузащитникът се превърна в герой с гола си в 82-ата минута. "Много труден мач срещу противник, който се защитаваше много добре и играеше компактно. Техният вратар направи добри спасявания. Бяхме в една много трудна […]