Проф. Младен Григоров: СЗО от години не работи в полза на здравето на хората

NetNews

Лекарите проф. Младен Григоров, завеждащ отделение „Кардиология“ в МБАЛ-Монтана, и синът му доц. Владимир Григоров, кардиолог в Йоханесбург, ЮАР говориха в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS за новите щамове на коронавируса, проблемите със сърцето и ефективността на ваксините.

"СЗО от години не работи в полза на здравето на хората, изтеглянето на САЩ беше лоша организация. Някои казват, че COVID-19 е история, създадена за рестарт на капитализма. Ваксините бяха претупани по необходимост", сподели професорът.

По думите му трябва да се борим да не се появят и да бъдат ограничени новите мутации на коронавиурса.

"Говори се, че тежката епидемия, смазала Северна Италия, се дължи на големия брой на китайски работници там. Няма болест, в която генът да няма значение, само при травмите е така. COVID-19 може да доведе до усложняване на артериалната хипертония. Очакват се късни белодробни усложнения, психически разстройства", обясни кардиологът в МБАЛ-Монтана.

Той не вижда опасност при гласуването.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Забраниха водата за пиене в две села

Водата в две села от общините Маджарово и Симеоновград е забранена за пиене и готвене заради завишени количества на естествен уран. РЗИ – Хасково е предписала да бъдат осигурени водоноски. Предстоят нови проби, които ще направи ВиК – Хасково, за установяване качеството на водата в двете села. Източник fakti.bg / […]