Проф. Шаренкова: БСП изработи своя шанс да е първа политическа сила

NetNews

„БСП този път изработи своя шанс да е първа политическа сила. През последните четири години не направи нито една скрита договорка. Направи промяна в собствената си партия. Тази промяна предполага, че ще има силата да освободи България от задкулисието. Не е тайна, че т.нар. „демократичен преход“ оформи не пазарна, а силово-мутренска икономика“.

Това коментира пред БНР проф. Светлана Шаренкова, член на Националния съвет на БСП.

Според нея социологическите проучвания преди вота не дават точна картина за настройката на гласоподавателите.

Тя подчерта, че въпросът за суверенитета на България е важна част от програмата на БСП.

„БСП е единствената партия през последните години, която призна и отговорности, и вини, осъзна и своите грешки. Управлението, формирано от лидера Сергей Станишев, беше еманация на задкулисието. Опарена от тази ситуация, Корнелия Нинова даде своята ясна заявка, че БСП ще бъде партията, която ще изпълнява волята на своите избиратели и няма да служи на корпоративни интереси“.

В предаването „12+3“ проф. Шаренкова допълни:

„В БСП има приемственост – има хора от години в ръководството и в парламента, но има и много млади хора… БСП е единствената партия, която години изготвя своята визия за България. Тази програма се превръща в идейна платформа за изборите и ясните послания са към хората. Искаме промяна към нормалност“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ювентус ще удължи договора на Буфон

Ръководството на Ювентус възнамерява да предложи нов договор на ветерана Джанлуиджи Буфон. Това съобщи спортният журналист от Gazzetta dello Sport Николо Шира. По думите му шефовете на "старата госпожа" ще наградят стража с нов контракт, който ще е до лятото на 2022-ра. Настоящият договор на Джиджи изтича през това лято, […]