ПСЖ официално се раздели с Тухел

NetNews

От Пари Сен Жермен най-после официално обявиха уволнението на старши треньора на тима Томас Тухел. За раздялата между двете страни се знаеше още преди пет дни, но едва днес френският шампион потвърди тази новина. От клуба добавиха, че до решението за освобождаването на наставника се е стигнало след "дълбок анализ на спортната ситуация" на парижани.

"Бих искал да благодаря на Томас Тухел и неговия щаб за всичко, с което допринесоха за клуба. Томас вложи много усилия и енергия в своята работа и разбира се, че ще запомним всички хубави моменти, които имахме заедно. Желая му всичко най-добро в бъдеще", заяви президентът Насер Ал-Хелаифи пред клубния сайт.

Communiqué du club

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) December 29, 2020 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов е на инспекция до Рилския манастир

Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на подпорната стена по пътя за Рилския манастир. Това става ясно от видео в профила му във Фейсбук. Той е придружен от заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и кмета на град Рила Георги Кабзималски. "Приключи укрепването на срутището на пътя за Рилския […]