ПСЖ пусна Меси и Неймар на трансферния пазар

NetNews

Пари Сент Жермен е обявил за продан двете си най-големи звезди – Лионел Меси и Неймар, по информация на COPE.

Смята се, че двама от най-успешните и технични футболисти през изминалите 20 години не влизат в новия план за покоряване на Европа, изработен от новия спортен директор – Луис Кампос. Той е осъзнал, че Шампионската лига не се печели само с присъствието на звезди, а за целта е нужен отбор с ясна визия и безупречна комуникация.

„Парижани“ залага и на Кристоф Галтие, който трябва да измести съвсем скоро Маурицио Почетино от поста на старши-треньор. Фактът, че този път не се спират на поредната медийна сензация сред наставниците говори красноречиво, че има някаква промяна в клуба.

Ще е любопитно да видим дали настина Меси и Неймар ще бъдат продадени през лятото. За бразилеца вече се твърди, че е предложен на Ювентус, докато около аржентинеца засега няма подобни слухове.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

НС удължи действието на ТЕЛК и НЕЛК решенията на 11 хиляди души

Народното събрание удължи действието на ТЕЛК и НЕЛК решенията на 11 хиляди души, които е трябвало да ги подновят преди изтичането на извънредната епидемична обстановка. С окончателно гласуваните поправки в закона за мерките и действията по време на извънредното положение се гарантира, че хората с увреждания ще получават пенсии и […]