Психично болен подлуди Видин, полицията е безсилна

NetNews

Психично болен мъж подлуди съседите си във Видин, съобщи BulNews.

Потърпевшите жители на крайдунавския град споделиха снимки в социална мрежа на боклука, който болният човек изсипва пред входа на блока. Кооперацията се намира в кв. „Калето“ в областния град.

Живущите в блока споделят, че психично болният мъж е на 35 години и живее сам. Според техните думи той тормози освен блока и целия квартал. От жилището му постоянно се чуват викове, псувни и трясъци. Често се случвало мъжът да изхвърля покъщнина през терасата на жилището си. Понякога излизал с брадва да сече дърветата по тротоара, като с това кара своите съседи да се страхуват за живота и здравето си.

Хората от блока твърдят, че тормозът продължава близо месец. Те са събрали подписка заради недопустимото поведение на болния им съсед. След нея е излязло съдебно решение за принудително лечение на 35-годишния мъж.

Потърпевшите редовно викат полиция и линейка, за да изкарат психично нестабилния от дома му, но поради факта, че той се заключва и не иска да отвори вратата, служителите на реда казват, че са безсилни и нищо не могат да направят.

Жителите на блока и квартала се надяват правораздавателните органи спешно да намерят решение на проблема и този пълен абсурд да бъде прекратен, за да могат да живеят спокойно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Някои от честите измами по автосервизите

За съжаление, когато се стигне до по-сериозен ремонт на колата, то доста малък процент автомобилисти имат възможността да направят това сами, поради което при решаването на подобен проблем трябва да се разчита на честността и професионализма на автосервизите. Как някои от тях се възползват от позицията си, заблуждавайки собствениците на […]