Пулев: Чисора се е бил в много реванши, но не е спечелил нито един от тях

NetNews

Кубрат Пулев сподели последни думи от родна земя преди да замине за Лондон за официалната пресконференция и кантар преди реванша си срещу Дерек Чисора. В тях той изтъкна факта, че британецът не е печелил нито едно от повторенията срещу своите опоненти.

„Има хора, които стигат до едно ниво и не се развиват кой знае колко. Най-вероятно ще бъде още по-настъпателен. Превъзхождам го с всички, с абсолютно всичко! Той много пъти е взимал реванш, но нито един не е бил успешен“, каза „Кобрата“, цитиран от bTV.

Българинът спечели по точки първата им среща през 2016 г. в София, като тогава съдиите го определиха за победител, макар да имаше протести от противниковия лагер.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ВМРО-ДПМНЕ: Преговорната рамка е ултиматум, който съдържа всички български искания, протестът продължава

„Предложението на ЕС за преговорна рамка е ултиматум, който съдържа всички български искания. Това, което правителството се опитва да представи като голям успех, всъщност е голяма дипломатическа катастрофа. Самата рамка съдържа протоколи или годишни доклади, чрез които България ще има пряко влияние и участие в промяната на учебници, паметници, ще […]