Путин се надява на подобрен диалог със САЩ

NetNews

Държавният глава на Русия Владимир Путин обяви, че се надява новата администрация на САЩ да подобри отношенията между двете страни, съобщи ТАСС.

Новият американски държавен глава се определя като човек с опит. Путин очаква той да разбере отношенията между двете страни.

Той се надява, че ще се намери решение за някои въпроси. Путин повтори, че страната му не е оказвала влияние на изборите в САЩ.

Според него действащият държавен глава Доналд Тръмп е популярен в своята страна. Руските представители очакват той да продължи да бъде важна фигура в публичния живот на САЩ.

Путин поздрави новата американска администрация. Руските представители водят разговори за отношенията с американската администрация.

Очакват се първи разговори.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Избраха най-добрия вратар за 2020 година

Mануел Нойер, от Байерн Мюнхен, бе избран за най-добър вратар за 2020 г. в конкуренцията на Алисон (Ливърупл) и Ян Облак (Атлетико Мадрид). 34-годишният германец запази вратата си суха в 27 мача през годината и помогна на баварците да стигнат до знаменит требъл. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина