Първото електрическо Lamborghini пристига през 2028 година

NetNews

Lamborghini разкри повече за плановете си за близкото бъдеще и след като заяви, че последният нов модел с двигател с вътрешно горене ще бъде показан през тази година, сега италианската марка сподели малко повече за първото електрическо возило, което ще продава. То ще се появи на пазара през 2028 година и ще бележи началото на изцяло нова електрическа ера.

Първото електрическо Lamborghini пристига през 2028 година

Според информация на Autocar, първото Lamborghini на ток ще бъде кросоувър с четири места. Моделът ще бъде много по-различен от това, което марката е създавала до момента. До края на годината се очаква да видим и първите тестови прототипи в развойните центрове, а малко след това и по пътищата.

Първото електрическо Lamborghini пристига през 2028 година

Второто поколение на Urus също ще бъде представено към края на това десетилетие, като то също ще бъде електрифицирано и ще остави в миналото бензиновия двигател. Все пак преди това да се случи ще видим фейслифта на настоящото поколение, който обещава някои интересни опции за задвижване.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 3 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Баневи ще съдят Гешев, искат 60 000 лева за морални вреди

Снимка: БГНЕС Николай и Евгения Баневи са завели дело за морални вреди и настояват да получат 60 000 лв. обезщетение от главния прокурор Иван Гешев и петимата му заместници, съобщава в. „Сега“. Изданието се позовава на адвокат Михаил Екимджиев, който представлява Баневи. Поводът за делото е писмото на Гешев и […]