Работят по всички версии за пожара в „Арсенал“

NetNews

Продължава разследването за причините довели до пожар в склад на оръжейния завод „Арсенал“ в Казанлък. При инцидента работник почина, а пламъците нанесоха големи материални щети, съобщи бТВ.

Отговорните институции отказват да дадат подробности за случая до приключване на следствието.

Двама работници са били в складовото помещение за готова продукция, откъдето е трябвало да изнесат барутни ленти. По неясни причини настъпва възпламеняване. Единият от тях успява да избяга.

За съжаление, другият, който е на 56 г., е загинал. Мъжът е работил в цех 140 на казанлъшката оръжейна от около три месеца, а преди това е бил в друго подразделение на предприятието.

„Започнато е досъдебно производство, работи се по всички версии. Ще бъдат назначени съответните експертизи, за да се установи причината“, каза зам. окръжният прокурор Митко Игнатов.

Пострадалият мъж се възстановява. Вчера той е дал показания в полицията за инцидента.

Покривът на цеха е унищожен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Повече ограничения за кредитополучателите

Очаква се кипърските банки да въведат по-строги изисквания към кредитоискателите, а именно на физическите лица, но е и за фирмите, пострадали от пандемията, предизвикана от коронавируса. Това се посочва в доклад на Централната банка на Кипър (BLS). М него се посочва, че пандемията е оказала съществено влияние върху жилищните заеми. […]