Радев към Кралицата: Приемете дълбоката признателност към делото на принц Филип от хиляди български младежи

NetNews

Държавният глава Румен Радев изрази съболезнования на Нейно Величество Кралица Елизабет II и на кралското семейство по повод кончината на Негово Кралско Височество Принц Филип, предаде БНТ.

В писмото президентът посочва, че Херцогът на Единбург ще бъде запомнен като високо почитан, активен общественик и деятел във Великобритания, в британската общност и в света.

"Приемете дълбоката признателност към делото на принц Филип от хилядите български младежи – участници в създадената от него международна Младежка програма "Награда на Херцога на Единбург", за неговите грижи и отговорност за бъдещето на младите хора", посочва държавният глава Румен Радев в съболезнователния адрес до Нейно Величество Елизабет II, Кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гарелов: Ще има нови избори, нищо че ГЕРБ и Борисов не желаят

Малко сме по-нервни, обществото не си е изяснило какво точно стана. Ако дотук е било "мафиотски живковизъм", сега следва "инфлуенсърска демокрация". Това заяви в студиото на "Панорама" по БНТ журналистът Иван Гарелов. Почваме нов преход, с това ще се занимава с пропагандата. Изненадата на тези избори е, че все пак […]