Радев ще зажъне в Силистренско

NetNews

На 16 юли от 10.45 часа президентът Румен Радев ще посети град Силистра, където в Художествената галерия на града ще проведе среща с интелектуалци и културни дейци от региона. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. По-рано държавният глава ще присъства на ритуала „Жътва“, който ще се състои от 9.00 часа край село Проф. Иширково.

От 21.00 часа в Летния театър на Варна президентът ще наблюдава мюзикъла "Човекът от Ла Манча" в изпълнение на Държавна опера – Варна и ще отправи приветствие към участниците и гостите на спектакъла, както и към екипа на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна по случай 100-годишния юбилей на театъра.

На 17 юли от 9.30 часа в Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна (Ротонда) държавният глава ще проведе среща с интелектуалци, представители на изкуството, културата, науката и образованието от град Варна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Словения е „мотивирана” бързо да реши спора между София и Скопие

Словенското председателство на ЕС е много мотивирано да реши въпроса между Северна Македония и България. Вече има интензивна комуникация между нашето председателство в София, с Брюксел и други страни-членки на ЕС. Бихме искали да получим възможно по-скоро картина за определени позиции и не бихме искали да чакаме до декември, а […]