Радослав Бимбалов: Комуникационният проблем на кабинета ”Петков” е огромен

NetNews

Комуникационният проблем в правителството на Кирил Петков е огромен. Ако трябва да го сравним с предишния редовен парламент, то тогава изобщо не си говориха с нас или го правеха само под формата на монолог от джипката. Сега малко прекалено си говорят с нас, малко изпреварващо, необмислено, има известна доза припряност от правителството, което в този момент, при толкова усложнена обстановка е доста рисковано, и това ще се разраства и ще виждаме и други компромиси.

Свидетели сме на предизборна обстановка по време на гласуване на бюджет, което е опасно. Преди премиерът Борисов вървеше с джипката и хвърляше пари“, заяви експертът по реклама Радосав Бимбалов.

„Кога Русия ни е предлагала да сме част от някакъв неин съюз? Искам да попитам хората, които мислят, че можем да бъдем част от някакъв съюз около Русия – тези хора имат някакъв жизнен стандарт, който е по-висок от жизнения стандарт в Русия.

Те дават ли си някаква сметка, че трябва да си сваля жизнения стандарт? Не забравяйте, че Русия когато иска да приобщи някого към съюз, нахлува в тази страна и я приобщава. Както става сега в Украйна. Питам тези хора дали са склонни да посрещнат Русия като агресор в България?“, попита Бимбалов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Консултациите при президента: Какви сметки си прави Радев

Около консултациите при президента, свързани с конституционната процедура по връчването на мандата за съставяне на правителство, се създаде излишна драма и напрежение. Никаква полза няма за хората и за държавата като цяло от израждането на консултациите в борба за надмощие между Радев, от една страна, и ПП и БСП от […]