Размазалият се с лек автомобил в Несебър е полицай, арестуван е

NetNews

Старши инспектор Димитър Минчев от РУ-Несебър е водачът на лекия автомобил Ford Focus, който вчера сутринта се е обърнал по таван след удар в дърво на ул. "Хан Крум" в града, сподели "Флагман", позовавайки се на свой източник. По информация на регионалното издание полицейският служител е напуснал местопроизшествието след злополуката.

Униформените от РУ-Несебър бързо разобличили колегата си. Минчев отказал да даде проба за алкохол и наркотични вещества. Арестуван е за срок до 24 часа, твърди още нашият източник.

Автомобилът се е блъснал в дърво, след което се е обърнал по таван, плъзгайки се по асфалта на улицата. По данни на свидетели, веднага след инцидента машината е пламнала, като се е наложило да бъде гасена от случайни минувачи. Няколко часа по-късно, с помощта на "Пътна помощ", движението е освободено.

По непотвърдена информация Минчев е бил подпийнал преди да се качи в автомобила си.

Старшият инспектор е завършил Професионалната гимназия по хранителни технологии и туризъм в Ямбол. След това е продължил образованието си в Шуменския университет "Епископ Константин Преславски". През 2002 година влиза в системата на МВР. От известно време е бил командирован в Несебър заради наплива на туристи с цел оказване на помощ на полицаите и осигуряване безопасността и сигурността на почиващите през активния летен сезон, пише още "Флагман".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Великобритания обмисля задължителна ваксинация за здравни служители

Коронавирусните ваксини могат да бъдат задължителни за здравния персонала на NHS във Великобритания при планове, които се разглеждат от министрите, съобщават БиБиСи и "Гардиън". Британското правителство вече се е консултирало дали да направи задължителни ваксини за социалните работници, а министрите вече преценяват дали да направят същото за медици. Министърът на […]