Разследват Винс МакМеън за тайна сделка за $3 млн. със служителка, с която е имал любовна афера

NetNews

Основателят на най-голямата кеч-организация в света – Винс МакМеън, официално обяви, че слиза временно от постовете си на президент и изпълнителен директор за WWE, научихме от CNN.

Бизнесменът е разследван от борда на директорите в своята компания за сключване на тайно споразумение в размер на $3 млн., с което е откупил мълчанието на своя служителка, с която е имал любовна афера. Разкритията са на The Wall Street Journal.

МакМеън ще отстъпи позициите си на своята дъщеря – Стефани, докато тече разследването, а междувременно ще запази позицията си на член в организационната комисия, които се грижи за шоуто и различните му формати.

WWE датира от 1980 г. насам, като за изминалите вече повече от 40 години се превърна във водеща компания за спортно шоу, като стойността на пазарния ѝ капитал към днешна дата се изчислява на над $4,65 млрд.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Великобритания с нов рекорд

Средната цена на жилище във Великобритания надхвърли 250 000 британски лири за първи път, но делът на продавачите, които намаляват исканата си цена, и времето, необходимо за продажба, са се увеличили, показва последният пазарен индекс на Zoopla. Компанията за недвижими имоти, която базира месечната си снимка на комбинация от продадени […]