Райън Рейнолдс спира да се снима във филми

NetNews

Актьорът Райън Рейнолдс обяви, че временно спира да се снима във филми, съобщи сайтът на списание "People".

"Идеално време за малко почивка от правенето на филми", написа той в профила си в Instagram, след като качи кадри от снимачната площадка на продукцията "Spirited", в която участва заедно с Уил Феръл и Октавия Спенсър.

След приключването ѝ Рейнолдс излиза във ваканция. От юли той работи по филма, който ще бъде излъчен по време на предстоящите празници от стрийминг платформата Apple TV+. Дата за премиерата не е съобщена.

Райън Рейнолдс обяви решението си, след като имаше доста успешна година в професионален план. Два филма с негово участие излязоха на голям екран – "Бодигард на убийцата" и "Свободен играч", който през август само в първата седмица по киносалоните донесе приходи от над 28 милиона щатски долара. От "Дисни" вече обявиха, че ще има и продължение.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Над 800 служители на "Автомагистрали - Черно море" са със забавени възнаграждения

Готовност за гражданско неподчинение обявиха пътните строители от шуменската фирма "Автомагистрали – Черно море“. Те са готови да стигнат до крайната мярка заради неизплатените от държавата 37 милиона лева и влошаващото се финансово състояние на компанията, съобщи Bulgaria on air. Неизпълнените обещания от страна на строителното министерство, отново принудиха служителите […]