Рачков вън от Капките заради Мария Игнатова?

NetNews

Димитър Рачков няма да бъде водещ на 10-ия специален сезон на „Като две капки вода“. Новината шокира верните фенове на шоуто за имитатори, а продуцентът на предаването Маги Халваджиян не коментира повече най-обсъжданата рокада в тв ефира.

Рачков бе неизменна част от сцената на „Капките“ още от 2013 г., когато тръгна първият им сезон. Тази пролет обаче той ще бъде заменен от своя колега Герасим Георгиев-Геро, който пое ролята на водещ и в другото рейтингово предаване на Маги Халваджиян – „Маскираният певец“, което приключи през миналия декември и зрителите отново бяха в шок, че до Зуека застава Геро вместо Митко.

Причината за пропукването на дългогодишното партньорство между Халваджиян и Рачков била любовна интрига, шушукат приближени до двамата, твърди вестник Ретро.

Напрежението възникнало още покрай раздялата на Димитър с Мария Игнатова. Бившите любовници бяха изключително близко приятелско семейство на Маги и жена му Кремена и дори редовно им гостуваха в резиденциите им на Малдивите и в Тоскана.

След като Мария и Митко скъсали, той си позволявал да говори по неин адрес, което не се нравило Халваджиян и съпругата му. За разочарованието на продуцента от актьора стана ясно и на 18 септември миналата година, когато Рачков отпразнува рождения си ден с куп приятели, но Маги не бе сред тях.

Арменецът не бил очарован и от избора на нова половинка в живота на комика. Всеизвестно е, че от месеци насам той споделя постелята си със силиконовата плеймейтка Анита, която е с 26 години по-млада от него и може да му бъде дъщеря.

Докато част от роднините на Маги и някои техни колеги са я приели и са се сприятелили с нея в социалните мрежи, Халваджиян не искал да бъде приятел със знойната блондинка нито в интернет, нито в живота. През октомври той си позволи да пусне хаплив коментар към тънкообидния Рачков по време на събитие, на което фенове им задаваха въпроси.

„Ами, в падение си сега, какво да правим, възходът ти беше преди няколко месеца!“, каза Маги по адрес на актьора и именно тези думи сипали последната капка бензин в разгорялата се война помежду им. Междувременно придобилият самочувствие Рачков имал намерение да направи грандиозно турне със своя моноспектакъл, в който повтаря стари лафове и роли от „Пълна лудница“ и „Господари на ефира“, осмивайки други известни българи, след като миналото лято турът мина на половин капацитет и не успя да задоволи финансовите му очаквания.

Освен това амбициите му се простирали и по-далеч и той бил решен да има свое вечерно шоу в някоя от най-гледаните телевизии. Че се готви такова, се заговори още преди месеци, като евентуалното предположение беше, че Рачков може да заеме мястото на Николаос Цитиридис по bTV.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов в Сливница: Оглушително е мълчанието на Радев за Навални

От 4 февруари като пуснем големите ученици да се върнат поетапно в училище, ще отворим и залите за извънкласни дейности. Защото, ако нещо може да се сложи на везната със здравето, това е образованието, културата, обучението. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който посети Младежкия център за извънкласни дейности в Сливница. […]