Рашидов за ареста на Борисов: Покажете доказателства

NetNews

Рашидов за ареста на Борисов: Покажете доказателства

Снимка: БГНЕС

„Работя с Борисов вече почти 15 години, естествено е да изляза да видя какъв е този панаир. Няма как да се приеме един български държавник и премиер 11 години, да се говори, но да не се вадят доказателства… Това е унижение за един български премиер, за партийци, за граждани. Този човек е давал показания, покажете му доказателства и го арестувайте“, заяви пред Bulgaria ON AIR бившият министър Вежди Рашидов, който протестира пред ГД „Национална полиция“ срещу ареста на Бойко Борисов.

Още по темата

17 мар 2022 23:36

124

„Използват Кьовеши. Говорят за Гешев, той ги направи на маймуни. Това война ли е, демокрация ли, вече не мога да разбера“, каза още той.

Рашидов посочи, че ще стои пред полицията, докато разбере кога Борисов ще бъде освободен и ще се прибере пред внуците си.

Според него премиерът Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков стоят зад акцията срещу бившите управляващи.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

След ареста на Борисов: ГЕРБ протестират в 9:00 часа пред Министерския съвет

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg Каним всички наши симпатизанти утре в 9:00 часа пред Министерския съвет на мирен протест, заяви Костадин Ангелов в изявление пред сградата на ГД „Национална полиция“, където тази вечер беше доведен лидерът на партията Бойко Борисов. „Призоваваме всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и всички български […]