Реал Мадрид дава €40 млн., за да активира клауза за връщане на играч от Тотнъм

NetNews

Реал Мадрид си подсигури титлата в Примера Дивизион и сега е време да се фокусира върху Шампионската лига, но без да забравя за лятната селекция за идната кампания. Именно по тази причина клубът възнамерява да си върне един от бившите играчи срещу €40 млн.

Todofichajes твърди, че „белия балет“ ще си върне левия бранител от Тотнъм – Серхио Регилон, който през 2020 г. премина в Лондон срещу €30 млн.

Легендата на отбора Марсело ще напусне, след като контрактът му изтече след два месеца, а това оставя Карло Анчелоти само с Ферлан Менди в тази зона заедно с младия и неубедителен Мигел Гутиерез.

Регелон при всички положения ще е резерва на французина, но с оглед честите му контузии най-вероятно ще има повече възможности за изява, отколкото при предходните си няколко престоя на „Сантиаго Бернабеу“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Орлин Павлов празнува 43-и рожден ден (СНИМКИ)

Може и да не му личат особено, но актьорът и певец Орлин Павлов навърши 43 години на 23 април. Певецът посрещна личния си празник в компанията на любимата си жена Диана Великова и на невръсната им дъщеря Елизабет. Чаровната мулатка не пропусна да го поздрави за празника. „Честит рожден ден […]