Реал Мадрид пуска защитник в Милан

NetNews

Испанският национал Браим Диас ще остане в Милан и през следващия сезон. “Росонерите” са постигнали споразумение за нов трансфер с испанския гранд Реал Мадрид, който притежава състезателните права на 21-годишния атакуващ халф, съобщава авторитетният италиански журналист Николо Скира. През миналия сезон Браим Диас игра под наем на “Сан Сиро”.

Според новата сделка между двата клуба Браим Диас ще играе в Милан през сезон 2021/22 отново като преотстъпен от “лос бланкос” (срещу 2-3 млн. евро), а италианският гранд ще има опция за закупуване, която ще е на стойност 22 милиона евро. Реал Мадрид пък се подсигурява с допълнителна клауза, позволяваща на клуба да си върне футболиста и да го закупи обратно срещу 27 милиона евро.

През сезон 2020/21 Браим Диас изигра 39 мача за Милан във всички турнири, като в тях записа 7 гола и 4 асистенции.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Предлагат облекчена процедура за издаване на ТЕЛК при хора с доживотни увреждания

Нови правила при издаването на ТЕЛК на хората с доживотни увреждания предлагат здравните власти, предаде NOVA. С тях се очаква процедурата да се облекчи, така че да не се налага да се явяват пред комисия на всеки три години. Отмяната на прегледите за необратимо болните ще бъде възможна с поправка […]