Реал Сосиедад спечели Баското дерби

NetNews

Реал Сосиедад сложи край на серията си от девет поредни мача без победа във всички турнири, след като спечели с 1:0 като гост Баското дерби от испанското футболно първенство срещу Атлетик Билбао.

Нападателят Порту вкара единствения гол още в петата минута, когато получи топката от Микел Оярсабал пред вратата и вкара необезпокояван за 1:0. Самият Оярсабал пък направи асистенция в първия си мач от 3 декември насам

Реал Сосиедад надигра Атлетик Билбао и не позволи на домакините си да стрелят нито веднъж в очертанията на вратата. Александър Исак пък удар напречната греда за гостите през второто полувреме и Игор Субелдия пропусна за Реал Сосиедад от близко разстояние.

Първата победа от 22 ноември насам остави Реал Сосиедад на трето място с 29 точки и с шест зад лидера Атлетико Мадрид. Атлетик пък е 12-и с 18 точки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Колко харчат българите за алкохол?

България се нарежда в златната среда сред държавите-членки на Европейския съюз по разходи на населението за алкохолни напитки – делът на това перо е 1,6 процента от общите разходи за потребление. Това сочат последните данни на Евростат, като в тях не се включват сметките за алкохол в ресторанти и хотели. […]