Резервите на Англия газят с 4:0 на „Уембли”

NetNews

Джеси Лингард се отличи с два гола, а Англия спечели с 4:0 домакинството си на Андора в среща от група I на световните квалификации. Британците записаха пета победа от пет мача и са едноличен лидер с актив от 15 точки. Лингард откри резултата в 18-ата минута, а другите попадения паднаха след 72-ата минута, когато Хари Кейн се разписа от дузпа, Лингард добави още едно попадение, а Букайо Сака вкара в 85-ата минута.

За англичаните това бе първи мач на “Уембли” след загубения финал на Европейското първенство. Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт бе направил 11 промени и излезе с изцяло нов състав от мача с Унгария преди няколко дни. Титуляр бе и нападателят на Лийдс Патрик Бамфорд, който направи своя дебют за националния отбор на рождения си ден. Англичаните нямат загуба в световна квалификация след реконструкцията на “Уембли”, като в тези мачове статистиката им е 24 победи и 2 равенства.

Резервите на Англия не успяха да създадат много положения през първото полувреме и като цяло имаха проблеми да преодолеят сгъстената защита на съперника. Лингард бе най-активният на терена и именно той откри резултата в 18-ата минута, след като рикошет прати топката удобно на крака му в наказателното поле. Малко по-късно красиво попадение на играча на Манчестър Юнайтед бе отменено поради засада.

В началото на втората част след страхотен удар на Рийс Джеймс топката се заби в гредата. След час игра Саутгейт пусна капитана Хари Кейн, Мейсън Маунт и Джак Грийлиш. Смените промениха играта на тима и отборът изглеждаше далеч по-опасен. Трите резерви бяха в основаната на втория гол за Англия. Грийлиш изведе Маунт, който бе фаулиран, а Кейн реализира отсъдената дузпа. Лингард отбеляза втория си гол в мача в 78-ата минута с много хубав удар с външен фалц. След това той центрира към Сака, който с глава направи резултата 4:0.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Културист се влюби в пепелник, ще му слага изкуствена вагина (ВИДЕО)

Извратените влечения на Юрий Толочко отново изплуваха на повърхността. Културистът от Казахстан стана известен с това, че се ожени за своята секс кукла, която му завъртяла главата. Юрий се венча в края на 2020 година, но дни по-късно счупи куклата си и трябваше да я праща на ремонт, припомня mma.bg. […]