Рекламни снимки показват смарт часовника на Google

NetNews

Плановете на Google да пусне своя собствена серия смарт часовници не са тайна за никого и мнозина очакваха това да се случи при представянето на Pixel 6 серията преди няколко месеца. Според запознати плановете на Google са били именно такива, но проблеми с компоненти са забавили премиерата до началото на 2022 година.

Рекламни снимки показват смарт часовника на Google

Това изглежда все по-реално, след като през изминалите дни се появи видео в канала на FPT, което показва рекламни кадри на смарт устройството, които разкриват визията на часовника.

Рекламни снимки показват смарт часовника на Google

Виждаме, че от Google са заложили на традиционния кръгъл дизайн без никакви рамки и закръглени форми. Все още не се знае нищо повече за устройството и неговите характеристики, но очакваме с наближаването на премиерата му да разберем повече.

Поставете оценка:

1.5

Оценка 1.5 от 2 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Областният информационен център в Ямбол отчете свършеното за 3-годишен период

Областният информационен център в Ямбол отчете свършеното за тригодишен период. Основната мисия му мисия е да предоставя информация и да консултира граждани и фирми за възможностите за финансиране по европейските фондове и програми. Предстои подписване на нов двугодишен договор за удължаване функционирането му, стана ясно днес.
ОИЦ Ямбол