Рибар се оплака от инспектори, тормозили го и го удряли

NetNews

Пламен Тодоров от Монтана твърди, че е подложен на системен тормоз от служители на ИАРА. Ето какво заяви 52-годишният мъж пред BulNews.

По негови думи миналия петък, около 9.30 часа, той е пиел кафе с двама свои познати пред магазин „Жизел“ в Монтана. Тогава дошли двама служители на ИАРА, за да му връчат актове за незаконен улов, които според него били от прекратено досъдебно производство от прокуратурата в Лом.

„Отказах да взема актовете, след което двамата инспектори започнаха да ме обиждат. Единият от тях – В. С. ме удари по лицето. Koлегата му успя да го укроти, качиха се в джипа и си тръгнаха. Приятелите ми станаха свидетели, а веднага след това подадохме и сигнал до 112“, каза потърпевшият.

По негови думи В. С. е инспектор в ИАРА от 2017 г. и от встъпването му на длъжност тормози и други рибари. Пламен разказа, че преди 2 години той счупил стъклата на кола на друг жител на града и нарязал гумите, а след това взел и акумулатора.

„Той се чувства недосегаем, прави каквото пожелае“, допълни още Пламен.

Потърпевшият е подал жалби в полицията и в Районната прокуратура в Монтана и сподели, че очаква действия от органите на реда.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лука Йович: Връщам се в Реал Мадрид след края на сезона

Сръбският национал Лука Йович, който е собственост на Реал Мадрид вярва, че няма да остане в Айнтрахт Франкфурт. В момента нападателят играе под наем в отбора от Първа Бундеслига, но има договор с Реал Мадрид и самият той вярва, че ще се завърне в редиците на испанския клуб. „Обичам Айнтрахт. […]