Рита Ора е с българска носия в най-новия си клип

NetNews

Рита Ора публикува в Instagram откъси от новия си клип към песента Bang, която е съвместен проект с Дейвид Гета. На тях певицата носи българска народна носия, а зад нея се виждат панелните блокове на квартал "Тева" в Перник, предаде Liberta.

Изпълнителката, която е с албански произход, публикува и кадри от замръзнала Бузлуджа. Премиерата на видеото е на 12 февруари, въпреки че то беше заснето в средата на декември 2020 г. "Bang" е част от миниалбума на Рита Ора, озаглавен Big. В проекта участват и казахския диджей и продуцент Иманбек Зейкенов, рапъра Gunna, както и и аржентинския трап изпълнител Khea.

"Готови ли сте? Нямам търпение всички да видите и чуете това! Моят собствен мини-филм", пише Ора под един от публикуваните клипове в социалната мрежа. На него се вижда как певицата, заедно с няколко души се возят по черен път, в каросерията на пикап. Сцената е заснета с дрон. За да снима в паметника, който е държавна собственост, екипът от Англия е получил специално разрешение от областния управител на Стара Загора. Преди да го даде, той е помолил да бъде запознаят със сценария, за да се увери, че в него няма порнографски или други сцени, които по някакъв начин могат да накърнят имиджа на монумента. Друг от клиповете показва зимни кадри от Бузлуджа.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Авиоотряд“ 28 става „Държавен авиационен оператор“

Авиационният оператор "Авиоотряд" 28, извършващ полети със специални предназначения, се преименува на "Държавен авиационен оператор", реши окончателно парламентът с гласуваните на второ четене промени в Закона за гражданското въздухоплаване (ЗГВ). Според приетите текстове полетите със специално предназначение се осъществяват от Държавен авиационен оператор – юридическо лице, ръководено от генерален директор, […]