Ритник в топките спря последния в Серия А от триумф на „Стадио Олимпико“ над Рома (ВИДЕО)

NetNews

Рома и Специя завършиха 1:1 в последното домакинство за сезона за „римските вълци“, като Софиан Кийине сътвори най-голямата глупост, която сме виждали от дните на Пепе в Реал Мадрид.

Полузащитникът на „летящите лъвове“ реши при една спорна ситуация в 31′ да изрита в топките Лоренцо Пелегрини, демонстрирайки проява на изключително слаб характер. ВАР се намеси в ситуацията, защото в реално време реферите на терена не забелязаха какво причини болката на звездата на „римските вълци“, но Соца нямаше нужда от много повторения, за да види, че има нужда от червен картон срещу Кийине.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“it“ dir=“ltr“>? Mourinho sotto la Curva Sud ?<a href=“https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#ASRoma</a> <a href=“https://t.co/linbCPm6if“>pic.twitter.com/linbCPm6if</a></p>&mdash; AS Roma (@OfficialASRoma) <a href=“https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1525586768455663623?ref_src=twsrc%5Etfw“>May 14, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Преди това още в началните секунди на мача Давид Окереке откри резултата за гостите, макар сезонът за отбора му официално да приключи преди началото на срещата. Венеция изгуби шансове за оцеляване, след като Салернитана по-рано записа равенство с Емполи.

Тимът на Жозе Моуриньо все пак намери път край окупиралия се съперник, за да стигне поне до точка с попадението на Елдро Шомуродов в 76′.

След последния съдийски сигнал играчите на Рома си взеха сбогом със своите фенове на „Стадио Олимпико“, но борбата за място в топ 6 ще трябва да продължи до последния кръг.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кърваво червена луна ще обагри небето в понеделник

Първото пълно лунно затъмнение за 2022 г. ще обагри Луната в червено рано сутринта в понеделник. От Земята естественият спътник ще се вижда в небето, окъпан от ярка бронзова светлина, съобщава БТА. Лунно затъмнение е астрономическо явление, при което видимият образ на Луната бива закрит напълно или частично от сянката […]