Роналдо и Джорджина кръстиха най-малката си дъщеря на скъпоценен камък

NetNews

Най-малката дъщеря на звездата на „Манчестър Юнайтед“ Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина носи красиво име на скъпоценен камък.

3 седмици след като се появи на бял свят, родителите на малката разкриха името ѝ. Тя се казва Есмералда!

Това стана ясно от публикация в социалните мрежи на Джорджина. Тя зарадва последователите си с няколко снимки на дъщеричката си, придружени с описание – „Красивата Есмералда“.

Есмералда идва от испанската дума за смарагд – скъпоценен зелен камък.

Малката красавица е петото дете в семейството на Роналдо. Раждането на Есмералда беше съпътствано и от голяма трагедия за футболиста и половинката му. Те очакваха близнаци, но второто дете – момченце, почина при раждането.

Роналдо има три деца от сурогатни майки – Кристиано-младши, Ева и Матео. Двамата с Джорджина пък приветстваха на бял свят преди 4 години и общата си дъщеря Алана-Мартина.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Лидерът на Ал Каида обвинява САЩ за руската инвазия в Украйна

Лидерът на Ал Каида Айман аз -Зауахири се появи в предварително записано видео обръщение за отбелязване на 11-ата годишнина от убийството на предшественика си Осама бин Ладен, предаде Асошиейтед прес. Аз-Зауахири каза във видеото, че „слабостта на САЩ“ е причина техният съюзник Украйна да стане „жертва“ на руската инвазия. Дългото […]