Роналдо: Не е важно дали ще си тръгна, или ще остана в Юве

NetNews

Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо се стреми към поредна титла от европейско първенство. На клубно ниво нещата стоят по различен начин, защото бъдещето му е неясно, тъй като договорът му с Ювентус изтича следващото лято, а преговори за нов така и не са започнали.

В този ред на мисли днес CR7 бе попитан от журналисти на официалната пресконференция преди старта на "мореплавателите" срещу Унгария дали ще продължи да играе за "старата госпожа". Според него обаче не е важно дали ще си тръгне от Торино или ще остане.

“Искам да спечелим и аз да помогна на тима. Важното е да защитим трофея си. От години насам играя най-добрия си футбол. Не е важно дали ще си тръгна, или ще остана в клубния си отбор. Това по никакъв начин няма да промени нагласата ми за Европейското първенство”, сподели петкратния носител на Златната топка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Екип от ямболското ОУ „П. Р. Славейков” се включи в среща по Национална програма "Иновации в действие"

Деветчленен екип от ямболското ОУ „П. Р. Славейков” се включи в състоялата се в началото на месеца в град Сливен среща по Национална програма "Иновации в действие". Участието на ямболските педагози бе по покана на Средно училище "Константин Константинов" – Сливен.