Роналдо отново спаси кожата на Солскяер

NetNews

Манчестър Юнайтед отново трябваше да се измъква по драматичен начин във важен мач, като този път предизвикателството бе отправено от тима на Аталанта в Шампионската лига, а Кристияно Роналдо отново донесе разликата за своя отбор.

Италианците изиграха отлично първо полувреме, в което дори вкараха два гола, благодарение на Пашалич и Демирал. С това се подчерта отчайващото колебание в настроението на „червените дяволи“.

След почивката Маркъс Рашфорд най-накрая вкара един от безбройните си опити за удар към вратата на Мусо, а Хари Магуайър в средата на полувремето получи своя шанс, за да изкупи част от вината за грешките си през изминалите няколко мача, вкарвайки за 2:2.

Кристияно Роналдо скоро след това спечели мача за Юнайтед с брилянтната си игра с глава, за да даде малко глътка въздух за своя треньор – Оле Гунар Солскяер.

Така Манчестър Юнайтед оглави класирането в Група F на Шампионската лига, но тепърва има да върши още доста работа, ако иска да се озове във фазата на елиминациите през пролетта.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">COMEBACK: COMPLETE ✔️<a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a> | <a href="https://twitter.com/hashtag/UCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCL</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/1450928155015929856?ref_src=twsrc%5Etfw">October 20, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ювентус потрепери под ледения дъжд над Санкт Петербург, но се прибира у дома с усмивка

Ювентус си тръгна с трите точки от гостуването в Санкт Петербург на местния Зенит, за да опази перфектния си актив в Група H на Шампионската лига. На прага на руската зима „бианконерите“ имаха възможност да играят в относително добри условия, макар и от небето да падаше ледено студен дъжд. В […]