Роналдо се развихри за Ювентус – „бианконерите“ преминаха лесно през Кротоне

NetNews

Ювентус постигна класическа победа над последния Кротоне в мач от 23-ия кръг на Серия А. Кристиано Роналдо се отличи с две попадения и по този начин изпревари Ромелу Лукаку в голмайсторската листа при стрелците, след като португалецът реализира до момента 18 попадения.

Противно на логиката гостите имаха първата възможност в мача. Още в 6-ата минута Жуниор Месиаш центрира в наказателното поле, където Аркадиуш Реца стреля с глава, но покрай десния страничен стълб.

Постепенно „бианконерите“ взеха инициативата и в 29-ата минута Кристиано Роналдо имаше отлична възможност да открие резултата. Португалецът нанесе изстрел с глава, който премина в опасна близост до десния страничен стълб.

В 34-ата минута Матайс де Лихт бе най-съобразителен в наказателното поле и с плътен изстрел отправи изстрел в десния ъгъл, но топката прелетя покрай гредата и излезе в аут.

Три минути по-късно Аарън Рамзи можеше да реализира във вратата на Алекс Кордас, но изстрелът му с глава бе великолепно отразен от вратаря на Кротоне.

В 38-ата минута логичното се случи и Ювентус откри резултата. Кристиано Роналдо засече центриране с глава отблизо и реализира. Главният съдия Валерио Мариани получи сигнал и прегледа ситуацията с ВАР, след което зачете попадението.

„Бианконерите“ удвоиха преднината си в добавеното време на първото полувреме. Аарън Рамзи центрира в наказателното поле, където Кристиано Роналдо с глава отбеляза второто си попадение в мача.

В 66-ата минута португалецът имаше нов шанс да реализира хеттрик, но изстрелът му в долния десен ъгъл бе отразен от Алекс Кордас. Веднага след това вратарят на Кротоне се намеси за пореден път решително след удар на Алекс Сандро, избивайки в ъглов удар. След неговото изпълнение Уестън Маккени бе точен в долния ляв ъгъл.

Десет минути по-късно Федерико Киеза стреля в левия ъгъл, но стражът на гостите изби. До края на двубоя не бяха отбелязани още попадения и "бианконерите" се поздравиха с успеха.

По този начин Ювентус изпревари Рома на третото място в класирането, събирайки актив от 45 точки, докато Кротоне остава на дъното с 12.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5 причини жените да мразят секс позата "обърната ездачка"

Сексът се свързва с невероятно изживяване и страст, но има поза, която жените не само не харесват и избягват, ами направо я мразят. Това е позата „oбърната ездачка“. Според проучване сред 1111 жени се оказва, че изобщо не се наслаждават на тази поза, като 39% са твърдо категорични, че я […]