Роналдо с хеттрик срещу Каляри за четвърти успех на Ювентус (ВИДЕО)

NetNews

Ювентус записа четвъртия си успех в последните пет мача в Серия "А". "Бианконерите" се наложиха с 3:1 при визитата си на Каляри, в двубой от 27-ия кръг на шампионата на страната.

"Старата госпожа" е с мач по-малко, което на този етап все още влияе върху временното класиране.

Герой за Юве и днес беше Кристиано Роналдо. Португалската мегазвезда вкара и трите попадения за състава си, но имаше и опасност да бъде изгонен.

В 10-ата минута Роналдо изпълни един от специалитетите си, отигравайки с глава доста високо центриране в полето на съперника.

Малко по-късно обаче, в борба за топката, изрита вратаря на съперника. Първоначално изглеждаше, че го е ударил в тялото, но повторенията показаха, че по-скоро става дума за контакт и с главата на стража.

Въпреки това Кристиано получи само жълт картон, за което от скамейката на домакините претендираха продължително.

В 25-ата минута португалският лидер на гостите вкара и дузпа, която самият той изработи.

Малко преди почивката отново Роналдо бе в центъра на събитията, като получи добър пас и реши да го отиграе незабавно, реализирайки изключително попадение.

Джовани Симеоне вкара почетното попадение след 61 минути игра, но това беше всичко за Каляри в срещата.

Така Ювентус е с точка зад втория в класирането Милан, като в този момент и двата тима са изиграли по 26 двубоя, но по-късно днес "росонерите" играят с Наполи.

Каляри заема 17-ата позиция в таблицата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новата сграда край яз. "Искър" била ремонт

Неизрядната, според район Панчарево, триетажна сграда край язовир "Искър" фигурира в кадастралната карта като производствен обект на един етаж. От Държавното ловно стопанство са я нанесли миналата година и твърдят, че новата сграда е законна, защото не е строеж, а ремонт, съобщи бТВ. Там по-рано имало постройка със същата площ […]