Ружа Игнатова и OneCoin се завръщат (ВИДЕО)

NetNews

Противоречивата криптовалута OneCoin предполагаемо ще направи своето завръщане на крипто сцената, според създателката на проекта Ружа Игнатова.

След дълго отсъствие, Ружа Игнатова излезе от сенките – с обяснението, че е избрала да се прикрие, поради опасения за живота си. Това сподели прочутата вече по цял свят бизнесдама.

За да си припомним, д-р Игнатова и проектът OneCoin бяха обвинени от световни правоприлагащи органи във финансови измами и подмамване на инвеститори. Предполагаемо компанията е изчезнала с близо $5 милиарда клиентски средства, което доведе до международно издирване на цялото ръководство на проекта.

В своето послание основателката на OneCoin твърди, че е била 'предадена' от своите партньори като дори не е имала достъп до сървъри и средства. Тя също така обеща на инвеститорите, които са чакали толкова дълго време, че ще бъдат щедро възнаградени за търпението.

“За всички тези, които са готови да развеят знамето на свободата отново, пишете ми”, каза Игнатова след като сподели, че иска да се срещне с всички 'лидери'. “Трябват ни ресурси. И искам да наема най-добрите блокчейн експерти.

Готова съм да създам токен с отворен код. За това имам нужда от дарения и финансиране от вас. В замяна съм готова да предложа на всеки направил дарение специален токен, който може да бъде обменен на специален курс.”

На 16-18 юли OneLife, компанията стояща зад криптовалутата OneCoin е организирала грандиозно събитие в хотел "Империал" в Пловдив, който е собственост на бившия кмет на града Иван Тотев (ГЕРБ). Самото събитие е било невъзпрепятствано от властите, въпреки че Ружа Игнатова се издирва вече три години.

Предвид това, че Константин Игнатов, брат на Ружа Игнатова, се съгласи да свидетелства срещу сестра си миналото лято, предвид множеството обвинения във финансови измами, международните заповеди за арести и дори екзекуции, думите на криптокралицата изглеждат доста съмнителни.

В същото време се появиха известни съмнения, че този видеоклип е изфабрикуван и това не е истинската Ружа Игнатова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Създадоха 12 ембриона на изчезващия северен бял носорог

Общо 12 ембриона на северен бял носорог бяха създадени след двегодишни усилия на учените да спасят този на практика изчезнал подвид, съобщи АФП цитирана от БТА. След смъртта на последния мъжки екземпляр на планетата, останаха живи само два женски екземпляра – Наджин и дъщеря ѝ Фату, които живеят под охрана […]