Русенско село иска изселване на агресивен бияч, баща на 11 деца

NetNews

Жителите на русенското село Николово настояват за изселването на семейство с 11 деца. Те описват бащата като изключително агресивен. Напрежението ескалира, когато в събота той нападнал и душил 17-годишно момче заради паркирани тротинетки близо до дома му.

На детска площадка в село Николово мъж напада децата, които играят. Казва се Красимир Тодоров и съседите му го описват като изключително агресивен.

„С идването започна да хвърля тротинетките и колелата на децата, направих му забележка, тръгнах да бягам и паднах на тревата, започна да ме бие, доста изплашен съм“, заяви в „Денят започва“ Ивайло – момчето, което е пострадало в инцидента.

„До момента писмени жалби за семейството до кметството няма. Устните са много, надявам се след тази случка институциите да вземат спешни мерки. Има напрежение в селото“, допълни кметът на село Николово Златан Ванев. Той е един от първите пристигнали на мястото на инцидента.

Инициирана е подписка от жителите на селото мъжът да бъде съден.

Според семейството на Красимир Тодоров те са тормозени в продължение на година, защото живеят до детската площадка.

От областната дирекция на МВР в Русе обясниха, че по случая вече е образувана проверка. Събраните материали ще бъдат докладвани на прокуратурата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Румъния е приела над 950 000 украински бежанци

Над 950 000 украински граждани са влезли в Румъния от началото на кризата, съобщава агенция Аджерпрес. По данни на Генералния инспекторат на румънската гранична полиция от 24 февруари до вторник в страната са влезли 951 720 украински граждани, съобщи БТА. От 10 февруари, тоест и в периода преди началото на […]