Русия отрече нейни войски да са убивали цивилни в Буча

Руските военни били напуснали града на 30 март
391
Русия отрече нейни войски да са убивали цивилни в Буча
Снимка: БГНЕС

Русия отхвърли днес твърденията на Украйна, че руски войски са убивали мирни жители в украинския град Буча, предаде БТА.

Още по темата
Руското министерство на отбраната заяви, че видеокадрите и снимките, показващи мъртви тела, са "поредна провокация" и "постановка" от страна на Киев.

Министерството каза, че всички руски военни подразделения са напуснали Буча на 30 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия се оттегля след три дни снимки на убити хора. Нещо не ми се връзва.
266
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е военнопрестъпна провокация за настройване на общественото мнение и за заблуда на младите хора. Средното поколение няма да се хване.
265
1
 
1
 
! Отговори
до Боби преди 2 години
Тоест си съгласен, че след като е сринат даден град или опустошена дадена държава войната не свършва. А за да я задържиш трябва да и подмениш населението. Ще стане интересно, ако се опитат да го приложат.
264
1
 
2
 
! Отговори
до Боби преди 2 години
Добро попадение с Калининград. А знаеш ли, че след като се присъединява към СССР в града от 370 хил. население, остават едва 20 хил. Случаят по-скоро доказва, че не можеш да задържиш дадена територия ако не спечелиш местното население, точно ония които изглеждат най-безобидни и беззащитни.
263
1
 
1
 
! Отговори
Morski преди 2 години
Боби, явно си много малък и не разбираш! 1.В цивилизовани свят никой без решение на парламент нама право да обяви война! Така става само в диктаторските държави! 2.Украйна няма интерес да обяви война на Русия, защото точно това иска Русия... В момента, за да си измият душите поне пред руския народ кремълската върхушка отчайващо се нуждае от нова "Отечествена Война", това ще им развърже много ръцете!А самата Украйна няма интерес от разрастване на, войната на, руска територия!
262
1
 
2
 
! Отговори
Morski преди 2 години
И пак към Боби! Хващам последното ти изречение - "до 22.02.2022 Русия не смяташе да напада!" ПО МАЛОУМНО ТВЪРДЕНИЕ ОТ ТОВА НЕ БЯХ ЧЕЛ!На целият свят им стана ясно колко дълго време е планувана тази операция, само на наш Боби не!Даже без да знаеш данните от разузнаването може да свържеш общоизвестните факти от 2014 до сега и ще ти избоде очите истината колко целенасочено е планува но това нападение! Даже изтекоха разговори на Кадиров и негови подчинени в дните преди нападението, които го доказват
261
2
 
2
 
! Отговори
Morski преди 2 години
И пак към Боби!Как се нарича това действие, което цели, ако не цялостно унищожение на съседна държава, то поне заграбването на големи нейни територии.... Май не се нарича "Военна операция", а завоевателна война!И само да допълня, че дори Хитлерова Германия на следващия ден след нападението над СССР им връчва официална нота на обявяване на война!Русия вече 40дни действа като варварска орда без никакви международни юридически ноти,и не като страна членка на ООН, и даже на съвета за безопасност!
260
3
 
2
 
! Отговори
Morski преди 2 години
Еех Боби, скриването зад понятия не скрива истината! Това, че упорито РФ отказва да нарече тази касапница война не означава, че останалите над 140 държави от ООН не го нарекоха така както и изглежда! За Русия е удобно да не го нарича война от чисто юридически причини - най-вече в тяхното законодателство! По тяхното законодателство даже платената армия може да откаже да бъде пратена в нападателна война... И затова измислят кретенското понятие - "Военна операция"!
259
1
 
2
 
! Отговори
Morski преди 2 години
Еееее днескафжии, от кога името на човек е забранено във вашите форуми? M. O. L. O. T. O. V?
258
3
 
4
 
! Отговори
Morski преди 2 години
Тя Русия отричаше и Катинското клане! Тя Русия отричаше и договорите с Хитлер по договора Рибентроп-***! Тя Русия отричаше и Сталинските лагери! Тя Русия отричаше и голодомора! ТЯ РУСИЯ ОТРИЧАШЕ И, ЧЕ ЩЕ НАПАДА УКРАЙНА! ТЯ РУСИЯ ОТРИЧА, ЧЕ ТОВА Е ВОЙНА, А Я НАРИЧА "ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ"!!!!!!!!!!!! НА РУСИЯ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАШ!
257
1
 
1
 
! Отговори
до Боби преди 2 години
Нещо губиш почва под краката си. Да не би споменатия Волгоград(Сталинград) да е бил изравнен от немците през ВСВ. И в контекста на въпроса, немците задържали ли са споменатия град. Или не разбра смисъла на въпроса. Може би имаш нужда от пояснение.
256
3
 
4
 
! Отговори
РУСКИ ВАРВАРИ преди 2 години
ИЗБИВАЩИ ЦИВИЛНИ...ПУБЛИКУВАТ СЕ ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ...ДОЛУ РУСИЯ
255
2
 
2
 
! Отговори
Елена преди 2 години
До АлексНе верь. Нам от твоей веры ни холодно ни горячо. Мы не нападали- мы себя защищали. Хочешь жить с ненормальным соседом - живи. Мы этого не хотим.
254
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонимныйПо твоей тупой логике, мы должны желать того же на улицах Софии. Раскрой свои затуманенные глаза, упоротые люди просто не хотя верить фактам. Так же было с Сербской Сребреницей - никого не волновало, что все это дело рук НАТО.
253
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако някой иска да манипулира мнението на българите трябва правителството да на изключи youtube.Тогава може да има ефект и да вярваме сляпо на всичко.
252
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има логика,че има нещо гнило,защото чак след 4 дни обявяват за трупове,а и самата Русия иска разследване.Отделно в youtube има много материали със заглавия Bucha fake.Нека разследват.Може да е постановка,за да им се даде оръжие.Хубаво е да си прочетат българската приказка "Лъжливото овчарче".След като гледах интервюто с Марианна Подгурская си имам едно наум.Войната не е пейтбоу,винаги има и невинни жертви.Искренно се надявам да спрат тази война и да не се налива масло в огъня допълнително.
251
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сандо nнаписах отговор, но явно не им хареса, така е а видеото, на същата улица- без трупове ден след заминаване не руснаците- официялно от кмета- по укр новините, а и друго видео, където на укрите им дават позволение да стрелят по всички без сини превръзки- 1 април, може на шега да е било, те при тях вс е така, ама мисля, че пак ще ми махнат комента, не е изгоден явно.
250
1
 
5
 
! Отговори
до Боби преди 2 години
Алоу защо споменаваш "война" в контекста на "специалната операция". Идолът ти ще бъде много недоволен. И нещо много с проточи "операцията". И да има примери за изравнени градове, един от тях е Дрезден през ВСВ. А ти дай пример за задържана територия след такова разрушение.
249
3
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
кмета на Буча лично потвърждава много весело на 31.03 че руснаците са се оттеглили - видеото го има в тубата. 3 дни след това улиците на града са пълни с трупове.
248
4
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Те отричаха и,че ще нападат Украйна.Вече никой не вярва на лъжлива Русия.