Русия уволни треньора си след фиаското на Евро 2020

NetNews

Руският национален отбор ще има нов селекционер, след като Станислав Черчесов се раздели с тима. Новината бе потвърдена от местния футболен съюз. В съобщението се уточнява, че раздялата е по взаимно съгласие, но не е ясно дали специалистът ще получи неустойката по договора си, която е в размер на 3,75 милиона евро. Според информации лично президентът на Русия – Владимир Путин, е говорил по телефона с Черчесов и му е намекнал, че е време да се раздели с националния тим.

На Евро 2020 „сборная“ завърши на последно място в групата си, където игра срещу Белгия, Финландия и Дания.

Черчесов бе начело на "Сборная" от 2016 година досега. Под негово ръководство отборът стигна до четвъртфиналите на последното световно първенство, което се проведе именно в Русия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследват бившия зам.-министър на здравеопазването Жени Начева за оказване на натиск

Министерството на здравеопазването предостави на КПКОНПИ изискани документи във връзка със сигнал за оказан натиск от страна на бившия зам.-министър на здравеопазването Жени Начева спрямо бившия управител на "Бул Био-НЦЗПБ". Според бившия директор на държавното дружество "Бул Био" през 2018 г., в качеството си на зам.-министър на здравеопазването, Жени Начева […]