Ръководството на Левски е натрупало нови дългове

NetNews

Ръководството на Левски е натрупало дългове към НАП. Заради сериозната финансова криза, в която „сините“ бяха изпаднали от началото на 2020 г. насам, текущите плащания към Агенцията не са били покривани, пише един от спортните ежедневници.

От "Герена" са изчистили данъците за изминалата 2020 година, като това беше задължително, за да вземат професионален лиценз. Но не са плащали тези за 2021-а.

За проблемите в това отношение призна и временният изпълнителен директор на клуба Константин Баждеков след Общото събрание на "сините", което се проведе през миналата седмица.

Собственикът на Левски Наско Сираков иска да предоговори с НАП размера на вноската, която клубът плаща месечно, за да покрива старите си дългове.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нинова: Предците ни са могли да се обединят зад общ идеал. Можем и ние

“В къщата на Иван Вазов, сред атмосферата на неговите книги и двора, в който чорбаджи Марко е събрал многобройната си челяд на вечеря, човек се връща към онези мигове от българската история, с които се гордеем. Съединението е един такъв миг на национално самочувствие и жажда за справедливост. Нашите предци […]