Само във Фрог: Задържаният за убийството на бившия полицай – засечен във видео за побой (18+)

NetNews
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Задържаният за убийството на бившия полицай Кристиян Илиев е засечен във видео за побой. То е публикувано от “Господари на ефира”, но тогава не стана ясно кой всъщност е насилникът. Според източници на ФрогНюз от полицията Кристиян е знакова фигура в ударната бригада на подземния бос Къро за побои и палежи.
Тепърва ще става ясно дали именно той е изпълнителят на мократа поръчка срещу Любо Иванов, екзекутиран наскоро в столичния кв. “Лозенец”. Твърди се, че ДНК завежда разследващите при Кристиян Илиев. Следите са открити по тялото на жертвата. Има, разбира се, и други доказателства в подкрепа на това, че именно Илиев е натиснал спусъка.

Най-голямото предизвикателство пред органите на реда е да установят кой е поръчителят на покушението, тъй като в подземния свят се знае, че Кристиян е само силов изпълнител. Това се вижда и от кадрите, които не са за хора със слаби сърца.

Заедно с Кристиян Илиев е арестуван и соченият за помагач Борислав Грозев.

Според вътрешни за разследването източници се издирват още двама мъже – Боян и Филип. Има данни, че Боян през февруари тази година е ходил в ЮАР, където се намира Красимир Каменов – Къро. Не е изключено там да е дадена поръчката за дръзкото посегателство.

Според разследването колелото, с което се е движил Кристиян при извършване на убийството, е намерено на паркинг, стопанисван от фирма на Филип. Има и още един съществен факт – стрелбата срещу Любо Иванов е сходна с тази, извършена срещу Цончо Ненов в Горна Оряховица през миналата година. Има две съвпадения. Това са начинът на действие и описанието на стрелеца.

Поставете оценка:

2.7

Оценка 2.7 от 3 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Радослав Рибарски: Планът за възстановяване не предвижда закриване на въглищните централи до 2038 година

По думите му в плана категорично е разписано, че няма да се закриват Марица 1, 2 и 3 въглищни централи до 2038 г.. „Договорите на така наречените Американски централи ТЕЦ „Ей И Ес Марица Изток 1“ и ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ няма да бъдат продължавани след изтичането им. Те […]