Сандански с нова луксозна инвестиция

NetNews

Инвестициите в балнеоложките региони на страната продължават, въпреки пандемията. Тъй като новите предприемачи са резервирани към вложения в момента, то предприемачи, които са се установили в даден регион решават да разширят инвестициите. Сред тях е и Петко Тинчев, който е собственик на хотел и винарна в Сандански. В съседство на въпросните имоти, той ще построи 10 къщи за гости. Всяка от тях ще е с разгъната застроена площ от 100 кв.м. Между тях ще има и басейн с обем от 170 куб. м. На разположение на бъдещите собственици и гости ще има помещения за масажи, съблекални, паркинг за 35 автомобила.

Инвеститорът ще вложи средства и в реновирането на вече съществуващите имоти. Разрешение за това той е получил от РИОСВ. Предвиждат се вътрешни преустройства, пристройка за асансьор, превръщането на съществуващата в момента Вегетационна къща в бар, изграждане на открит плувен басейн, открита тераса, детска и спортна площадка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Апаши разбиха офис на куриерска фирма, аларма предотврати кражба

Двама са задържани заради опит за кражба от офис на куриерска фирма в Пазарджик. Тази нощ около 02.30ч. бил получен сигнал за разбито стъкло от вратата на офис ползван от куриерска фирма. Помещението е било охранявано от частна охранителна фирма, след задействане на алармата извършителите не успели да извършат кражба […]