Сашо Кадиев събра жените си и призна, че… (СНИМКИ)

NetNews

Сашо Кадиев тотално сюрпризира потребителите на социалните мрежи с последното си действие. Актьорът и водещ не само събра на едно място двете си жени – бившата Таня, която е и майка на дъщеричката му Кати, и настоящата Ивелина, ами и ги заведе на море.

На снимките от лятната почивка всички са с широки усмивки и изглежда, че помежду им няма никакво напрежение или пък каквито и да е лоши чувства. Това, което се случи на плажа между двете дами обаче, е прелюбопитно, а както изглежда – най-щастлив от цялата работа е актьорът, който не пропусна да направи и култово лично признание.

"Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!", написа към веселите кадрите Кадиев. Не закъсня и коментар от майка му Катето Евро, която просто му каза, че се гордее с него.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)

Неочакваните кадри предизвикаха бурни вълнения и ожесточени коментари от страна на последователите му, които първо не можаха да повярват на очите си, а след това го заляха с благопожелания и удивление. Това се случва малко, след като в мрежата бяха тиражирани версии, че синът на Катето Евро се е разделил с новата си приятелка.

Не само, че са заедно, но явно тримата са намерили път един към друг и вместо раздялата между Таня и Сашо да се превърне в извор на горчилка, те са успели да се разделят кротко и мирно, да запазят топлите си отношения, а Кадиев дори е успял да е сприятелил двете дами на сърцето му.

Как Таня Тончева и Ивелина Чоева обаче, са намерили път една към друга, все още не става ясно, но морските им кадри говорят достатъчно красноречиво за това, че двете може би допускат да станат и приятелки един ден.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Караянчева се завръща в Народното събрание

Цвета Караянчева се завръща в Народното събрание, съобщи fakti.bg. След като бившият председател на Народното събрание не успя да влезе като народен представител в 46-тия Парламент, тя се завръща в него като съветник на парламентарната група на „ГЕРБ-СДС“. Справка в сайта на Народното събрание показва именно това. Каранчева фигурира в […]