Свекървата на Мария Илиева я шашна

NetNews

Мария Илиева останала изключително изненадано от това, което наскоро направи свекърва ѝ Таня Междуречка. Поп певицата, която наскоро роди момиченце, което кръсти София, едва ли е очаквала да я посрещнат в известната фамилия по този начин.

Оказа се, че майката на възлюбения ѝ Александър е човек, който обича да спазва някои традиции, особено пък, когато става въпрос за нов член в семейството.

Свекървата на Мария Илиева е приготвила златна паричка, завързана с червен конец, която ще даде съвсем скоро на внучката си София, каквато е и българската традиция при раждане на дълго чакано момиченце.

В момента певицата и дъщеричката ѝ са си вече вкъщи, а за тях се грижат таткото, свекървата и майката на Мария – Ваня. Всички те се разбирали перфектно, а подаръци са приготвили и сестрите на таткото Александър – Надежда и Александра.

Брат им е изтърсакът на семейството, както го наричат, тъй като е роден, когато баща им – Петър Междуречки, е на 51 години. "Културно, красиво момче, идва с някакви много скъпи коли – електрическо БМВ и Мерцедес, май се занимава с компютри", твърдят любопитни съседки на младежа. Според тях той бил много щастлив с певицата и искал да ѝ предложи брак, но не преди бебето им малко да поотрасне, пише "Хотарена".

Александър е учил икономика, а в момента се занимава с бизнес и движи няколко фирми. Той е на 36 години и е със седем години по-малък от Мария Илиева. Щастливият татко се разбира прекрасно с първото дете на певицата – 3-годишният Александър, който е от краткотрайната ѝ връзка с бившия футболист и настоящ бизнесмен Георги Михайлов. Илиева и Георги обаче разтрогнаха връзката си още преди появата на първородното си дете. Той бързо я замени с много по-младата Владислава, с която също се радват на дете, а с Мария към днешна дата са в перфектни отношения.

Стожерът на многобройната фамилия е покойният политик Петър Междуречки. Той е бивш кмет на София и дълги години дипломат в Германия. За съжаление, преди три години той си отиде от този свят, а жена му Таня и днес не може да го забрави. В момента тя е ту при едната си дъщеря, ту при другата, а сега, с появата на внучката, със сигурност ще се включи в гледането на бебето. Най-щастлив от появата на новороденото, разбира се, е баткото Александър, който вече е бил дежурен до легълцето на бебето.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пожар в болницата в Кърджали, двама са ранени

Сигнал за пожар в Инфекциозното отделение на кърджалийската болница е бил подаден тази сутрин в 8 часа, съобщиха от МВР. Два екипа с осем пожарникари са били изпратени незабавно на мястото на произшествието и са загасили две горящи врати. По първоначални данни в отделението не е имало пациенти, пострадали двама […]