Светкавица удари Toyota Prius и я повреди сериозно (ВИДЕО)

NetNews

Каналът More Pi в YouTube е специализиран в преследването на различни екстремни атмосферни условия. В едно от последните си видеа, екипът е по следите на силна буря, когато колата с която пътуват бива ударена от светкавица. За късмет, всичко е документирано от камери във и извън колата, които заснемат в точния момент.

На кадрите се вижда как сивата Toyota Prius бива покосена от светкавицата точно в антената, образувайки огнено кълбо. На кадрите дори се вижда как енергията от светкавицата достига до земята чрез гумите.

Друг кадър пък показва реакцията на шофьора на Toyota-та, който в първия момент дори не разбира какво се случва. В описанието той споделя, че електрониката на колата е напълно унищожена, а от сервиза за открили няколко модула, които са за смяна и дори тогава не е сигурно, че Prius-ът ще заработи нормално.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мис България 2020: Никога не съм била финансово зависима от мъж

Венцислава Тафкова беше коментирана за това, че е доста глезена и има висок стандарт, който не е ясно как поддържа. Това е и причината, поради която Мартин Елвиса беше спрегнат за виновник за нейното финансово състояние. Този слух обаче явно не се е харесал на Венцислава, която побърза да го […]