Акциите на Coca-Cola се сринаха заради Роналдо

NetNews

Във вчерашния ден акциите на гиганта за безалкохолни напитки Coca-Cola се сринаха с четири милиарда долара, а причината за това е любопитна – жест на футболната звезда Кристиано Роналдо.

На пресконференция на португалския национален отбор Роналдо избута настрани бутилки Coca-Cola и призова хората да пият вода вместо газираните напитки. 36-годишният нападател на Португалия и Ювентус води изключително здравословен начин на живот и поддържа перфектна физическа форма.

Цената на акциите на Coca-Cola спадна от 56,10 долара до 55,22 долара. В един момент през деня 1,6 процента от стойността на компанията бяха заличени, въпреки че по-късно част от стойността се възстанови и акциите стигнаха 55,44 долара. Coca-Cola излезе с изявление, че „всеки има право на своите предпочитания за напитки”. Въпреки този „гаф” пазарната стойност на компанията е оценена на над $238 милиарда.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Goal (@goalglobal)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Политолог: Официални лица вече разказват неща, за които от години всички говорят

Нищо изненадващо нямаше в изнесените от служебното правителство факти при отчета на работата на кабинета. Новото е, че официални лица разказват неща, за които от години всички говорят. Трябва да има и втора стъпка – конкретни действия за преодоляване на проблемите. Това заяви в ефира на Българското национално радио политологът […]