Борис Джонсън: Надявам се да избегнем нов локдаун!

NetNews

Британският премиер Борис Джонсън заяви, че се надява Англия да успее да избегне нов локдаун, ако обществеността спазва правилата и коронавирусните ваксини продължават да бъдат ефективни, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Имам надежди, в момента не виждам нищо в данните, което да ни накара да се отклоним от пътната карта, но трябва да останем смирени пред лицето на природата и трябва да сме готови да направим това, което е необходимо, за да защитим британската общественост", заяви Джонсън на пресконференция.

Той подчерта, че Великобритания все още не знае колко добра ще бъде защитата ѝ срещу бъдещи вълни на коронавируса, въпреки успеха на кампанията за ваксинация.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Христов, ГЕРБ-СДС: Не стои на дневен ред коалиция с ДПС, а по-скоро с патриотите

"Никога не е стояла идеята да имаме самостоятелна парламентарна група, ние сме коалиция ГЕРБ-СДС. Стимулираме преференциалното гласуване". Това заяви пред "Нова телевизия" лидерът на СДС Румен Христов. "Към 8500 са членовете на СДС, но електоралната подкрепа е около 102-103 000 гласа. Най-важната задача е да се представим по добър начин. […]