Бъкингамският дворец с първи коментар след интервюто на Хари и Меган

NetNews

Кралица Елизабет II е натъжена от предизвикателствата, пред които са изправени нейния внук принц Хари и съпругата му Меган Маркъл. Това се казва в съобщение на Бъкингамския дворец, съобщи Гардиън.

Коментарът идва след интервюто на херцогинята и херцога на Съсекс. Двамата се оплакаха от постоянна намеса в личния живот, принуда и отказ от подкрепа.

Те се оттеглиха от кралския двор през миналата година. Двамата се отказаха от своите титли и издръжка, за да могат да живеят свободно.

Интервюто разкри подробности за студените отношения в кралския двор. Представители на Бъкингамския дворец заявяват, че са натъжени от това колко предизвикателни са били последните години за Хари и Меган.

Повдигнатите проблеми се определят като обезпокоителни. Те са взети насериозно и предстои семейството да отговори лично.

Посочва се, че Хари, Меган и Арчи винаги ще са част от семейството.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Александър Сано катастрофирал в отсечката на смъртта

Първата си кола Александър Сано купил от барман два дни преди да му излезе книжката. Возилото взел за колосалната сума от 350 лева – Ситроен Аксел с боксеров двигател, пише Блиц.бг. След като купил нови гуми на колата Сано я карал цели осем месеца, а след това я дал на […]