Българка загина при пожар в Италия, след като спаси двама възрастни

NetNews

Българска гражданка на 57 години е загинала в пожар в италианския град Батипаля, в провинция Салерно, съобщава БНР, като цитира АНСА и в. "Кориере дел медзоджорно".

Жената е работила като гледачка на възрастна семейна двойка. Тя е успяла да спаси от огнената стихия съпрузите на 88 и 86 години, но после се върнала в дома им, за да се опита да изнесе нещо важно и се озовала в капана на пламъците.

Спасените от българката възрастни италианци са откарани в болница за наблюдение, но няма опасност за живота им. Според версията на разследващите вероятно пожарът е причинен от дефект в газова отоплителна печка в спалнята на жилището. Тялото на жертвата е предадено на съдебна медицина за анализи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ясен Петров обяви на кои футболисти, играещи зад граница, ще разчита в квалификациите за Мондиал 2022

Новият селекционер на България Ясен Петров повика 8 футболисти, играещи зад граница, за предстоящите двубои от квалификациите за Мондиал 2022 в края на март. На 25 март „лъвовете“ посрещат Швейцария в София, 3 дни по-късно излизаме срещу Италия отново на „Васил Левски“, а на 31 март ни предстои гостуване на […]