Дворецът на Путин е зона, забранена за полети

NetNews

„Дворецът” на руския президент Владимир Путин е зона, забранена за полети. До него не може да се стигне нито по вода, нито по въздух. Това се казва в разследването на Алексей Навални за „най-големия подкуп в историята”.

Руският опозиционер, който в неделя бе арестуван на летище „Шереметиево” след полет от Германия, публикува свое разследване, което разкрива кое е най-пазеното място в Русия: палатът на Путин на брега на Черно море, чиято стойност се оценява на над един милиард евро. Според опозиционния лидер Путин си е построил малко царство на брега на Черно море, с помощта на свои приближени.

Тази „държава в държавата” е защитена от стотици, дори хиляди хора – от обикновените градинари и пазачи до най-богатите хора в Русия. Това е една тайна, посочва Навални. Дворецът е обзаведен с луксозни мебели, за които обикновеният руски гражданин може само да си мечтае. Достъпът до палата на Путин е невъзможен.

В разследването се пише, че дворецът е официална зона, забранена за полети. Каквито зони са атомните централи и военните съоръжения. Защо Федералната служба за сигурност ще създаде зона за забрана на полети над частен дворец? Отговорът може да бъде само един: това е дворецът на самия човек, за чиято безопасност отговаря ФСБ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Славиша Стоянович: Трябва да изтърпим някои играчи да играят по 90 минути

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира загубата на своя тим от Домжале в първата контрола на “сините”. Столичният тим загуби с 2:1 от Домжале, като според Стоянович Левски е играл добре до 60-ата минута. “Сами сме си виновни за това. Две статични положения и разконцентриране. Доволен съм от първото […]